MENU



Frokost

Serveres fra kl. 12.00 - 15.00


Tapas - 145,-

2 slags udvalgt charcuteri & komælksost, frugt, dagens udvalgte tilbehør & grønt. Hertil hjemmebagt knækbrød, surdejsbrød og smør


Carpaccio a la Nysted Vin - 105,-

Bresaola, ruccola, parmesan, revet citronskal, kapers, olivenolie, brød og smør.


Laksesalat - 125,-

Blandet salat, agurk, koldrøget laks, rødløg, grønne asparges, salturt, spirer dild og balsamico glace, brød og smør

Sandwich 

Serveres fra kl. 12.00 - 16.00


Vælg mellem lyst eller groft brød, frit valg 85,-


Fiocco

Fioccoskinke, parmesan, ruccola, pesto og semidried tomater


Ost og skinke

Kogt skinke, tomme de montagne, mixed salat, tomat, honning- og sennepsdressing


Steaksandwich

Skiver af okseculotte, mixed salat, syltede rødløg, tomater og estragoncreme


Røget Laks

Mixet salat, røget laks, agurk, rødløg og pestodressing


Børneretter

Serveres både til frokost og aften

Børnetapas - 89,-

Kyllingespyd, ostehaps, minifrikadeller, mortadellapølse, agurk og gulerod, ketchup, Capri Sun eller 1 flaske vand, melon brød og smør


Nuggets - 69,-

Serveres med pommes frites og dyppelse efter eget valg


Forretter

Serveres fra kl. 17.30 – 20.00


Bruschetta - 85,-

3 skiver brød med:

Tomatsymfoni med basilikum og mozarella

Fioccoskinke med pesto og parmesan

Artiskokcreme med parmesan, tomat og basilikum


Jomfruhummerhaler i panko - 125,-

Sprøde pankofritterede jomfruhummerhaler, serveret på sprød salat med tatarsauce, brød og smør


Carpaccio a la Nysted Vin - 105,-

Bresaola, ruccola, kapers, parmesan, revet citronskal, olivenolie

Brød og smør


Brød og smør - 25,-

Surdejsbrød fra Engestofte, serveres med pisket smør



Hovedretter

Serveres fra kl. 17.30 – 20.00


Tapas - 195,-

3 slags charcuteri, 3 forskellige oste, frugt og dagens forskellige tilbehør og grønt

Hjemmebagt knækbrød, brød og smør


Fisken -159,-

Lunt stykke af varmrøget laks med peber, salat af rucola og feldsalat, radiser, små kartofler med dijondressing, karse, ærter, pestosauce og dild


Steaksalat - 159,-

Skiver af oksefilet med små kartofler, hjertesalat, cherrytomater, grønne bønner og estragondressing, serveres med brød og smør


Desserter

Osteanretning - 110,-

3 forskellige oste, kvædemarmelade med figen, frugt, nøddeknas, hjemmebagt knækbrød, brød og smør


Panna Cotta - 85,-

Vanilje panna cotta med frugtgelé, toppet med friske frugter og hvid chokolade

 

Dagens kage, - 55,-

Hjemmebagt kage


Irish coffee - 75,-

Whisky, kandispind, kaffe og flødeskum